Informatie

Praktische informatie over BSO Wijs!

Tijdens een welkomstgesprek vertellen wij graag alles over onze BSO. U bent als ouder dan ook welkom om een middag te komen kijken samen met uw zoon of dochter.

Wennen

Wij vinden het erg fijn als we de kinderen al een beetje kennen voordat ze komen. En we begrijpen dat sommige kinderen het best een beetje spannend vinden. Uw zoon of dochter mag daarom vooraf een of twee keer komen wennen.

Vervoer

Wij halen de kinderen van school op met een groepsfiets, een bakfiets of een Stint. Kinderen vanaf 10 jaar worden gestimuleerd met de eigen fiets te komen.

Slecht weer

Kinderen vinden het heerlijk om in de regen in de plassen te stampen. Als het weer echt te koud of te nat is of gevaarlijk wordt door bijvoorbeeld onweer of storm, gaan we naar binnen.

Ophalen

Aan het einde van een middag buitenspelen gaat elke groep terug naar de schuillocatie. Elke vestiging heeft een eigen schuillocatie, zoals een Kinderboerderij of een hut in een boomgaard. Dit is voor de kinderen een vertrouwde plek waar ze nog lekker verder kunnen spelen.

Openingstijden

Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties tot 18.30 uur. Op officiƫle feestdagen zijn wij gesloten.

Belastingdienst

Al onze vestigingen zijn goedgekeurd door de GGD en de gemeente. Dat betekent dat we zijn opgenomen in het Landelijk register Kinderopvang. Onder het kopje vestiging op de homepagina kunt u het LRK nummer vinden dat u nodig hebt voor het aanvragen van Kinderopvangtoeslag.