vacatures

Gezocht: BSO'ers die ruimte willen, búiten en in je werk!

Vacatures voor de vestiging Vianen!

Wat nou als jij bij BSO Wijs! komt werken?

Want wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een grote liefde voor buiten zijn. De zorgzame en geduldige schakel in het team, waarvan anderen zeggen: 'daar kun je op bouwen en vertrouwen'.

Een organisator die naast het werken op de groep met kinderen, enthousiast wordt van regeltaken. Iemand die met creatieve ideeën komt en dit op een gestructureerde manier kan aanpakken. Een teamlid die het aankan, wanneer onderling feedback wordt gegeven.

Buiten werken is heerlijk. Je hebt de ruimte om je heen en niet die saaie vier muren! Daarnaast krijg je van ons een zee van ruimte om je te ontwikkelen en je eigen "kleur" te geven aan jouw locatie.

Vind je dat leuk? Mooi, want dat zijn we op zoek naar jou.

Wat je op een verjaardag vertelt dat je doet

“Ik werk bij een toffe BSO waar ik de hele middag buiten mag spelen met de kinderen! Als het regent help ik de kinderen een schuilhut te bouwen, en als het koud is stook ik een vuurtje.

Nog meer over BSO Wijs!

Net als jij zijn wij bevlogen en betrokken bij alles rondom de BSO. Wij voelen ons energiek, krachtig, betrokken en weten heel duidelijk waarvoor we het doen. Wij willen kinderen met plezier buiten laten spelen. Vrijheid hebben en laten ervaren. Zélf laten ontdekken. Elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven om te ontwikkelen, dat is waar we voor staan. Bouw jij mee aan een groeiende buiten-BSO?

Over jou

Van ‘buiten zijn’ geniet je, want je bent immers al natuurfan. Misschien weet je wel veel van natuur, ook dat is zeer welkom! Je kijkt goed naar kinderen wat ze nodig hebben. En als er dan iets onverwachts gebeurt, blijf je rustig. Bovendien ben je goed in organiseren. De dagelijkse overdracht doe je met flair, want je bent communicatief vaardig.

Nog wat praktische info

Het gaat om een vacature bij onze vestigingen Vianen voor 11,5 uur per week (dinsdag en donderdag). In de toekomst zijn meer uren mogelijk, want we groeien nog steeds.

Wat wij bieden

  • Jezelf als BSO-er te ontplooien in een zelfsturend team
  • Alle ruimte voor eigen- en teaminitiatief
  • Een grote mate van verantwoordelijkheid om als mens te groeien
  • De ruimte om de beleving van onze kinderen onvergetelijk te maken, bij een leuk en betrokken bedrijf, in je eigen team.
  • De leukste teamactiviteiten
  • Een stoere outdoor outfit ‘van de zaak’
  • Een salaris gelijk aan de CAO Kinderopvang.

Zie jij jezelf al lekker buiten bezig zijn? Mooi. Stuur dan voor 5 januari 2018 je cv en motivatie naar info@bsowijs.nl. Vragen of info? Stuur een mail. Neem een kijkje op www.bsowijs.nl.