Gezocht: BSO'ers die ruimte willen, búiten en in je werk!

Vacatures voor vaste uren in Leidsche Rijn en Driebergen. Ook als inval bij al onze vestigingen!

Wat nou als je bij BSO Wijs! komt werken

Want wij zijn op zoek zijn naar de zelfstandige, sportieve aanpakker, met een grote voorliefde voor buiten spelen. De schakel in het team waarvan collega’s zeggen: ‘daar kun je op bouwen en vertrouwen’. De enthousiasteling die het aankan wanneer onderling feedback wordt gegeven. Om de beleving voor de kinderen nóg groter te maken.

Maak je borst maar nat! Het is natuurlijk aanpakken om met een groep kinderen buiten te werken. Tegelijkertijd is het héérlijk! Want je hebt de ruimte om je heen. Niet die saaie vier muren! Allerlei buitenspellen doen met de kinderen, deze zelf bedenken en organiseren. Ben jij die aanpakker? Mooi, want we zijn op zoek naar die BSO’er die samen met collega’s aan het roer willen staan en het leuk vindt om een zee van ruimte te krijgen!

Wat je op een verjaardag vertelt dat je doet

“Ik werk bij een toffe BSO waar ik de hele middag buiten mag spelen met de kinderen! Als het koud is stook ik een vuurtje, en als het regent help ik de kinderen een schuilhut te bouwen. Ik heb zelf weer het gevoel kind te zijn, maar dan met veel verantwoordelijkheid!”

Nog meer over BSO Wijs!

Net als jij zijn wij, de andere aanpakkers van BSO wijs!, ook bevlogen! Wij voelen ons energiek, krachtig, betrokken en weten heel duidelijk waarvoor we het doen. Wij willen kinderen met plezier buiten laten spelen. Vrijheid hebben en laten ervaren. Zélf laten ontdekken. Elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven om te ontwikkelen, dat is waar we voor staan. Bouw jij mee aan een groeiende buiten-BSO?

Over jou

Van ‘buiten zijn’ geniet je, want je bent immers al fan van sporten, outdoor en natuur. Je staat stevig in je (wandel)schoenen en weet van aanpakken. Je bent flexibel en kunt uitstekend improviseren als bijvoorbeeld het weer even anders uitpakt. En je blijft rustig als er onverwachte dingen gebeuren. Bovendien ben je communicatief vaardig, want de dagelijkse overdracht naar ouders doe je met flair. En je hebt een team waarin je elkaar motiveert om het telkens weer beter te doen. Je bent van ‘ah, ik mag lekker meedoen en in de modder spelen!’. Lekker zitten toekijken past niet bij je. Doen wat je leuk vindt en vooral meedoen! Voor de beleving van de kinderen.

Nog wat praktische info

Het gaat om een vacature bij onze nieuwste vestiging in Leidsche Rijn, gevestigd in een gloednieuwe klimhal. Volop kansen dus om te bouwen aan de BSO. We zoeken 2 mensen, voor 10-18 uur per week. De start is 23 oktober 2017, maar in overleg kan het ook eerder.

Ook zoeken we een kandidaat die z.s.m. het team Driebergen kan versterken. Dit gaat om een functie voor 11 uur in de week op dinsdag- en donderdagmiddag.

Én we zijn altijd op zoek naar invallers!

Wat wij bieden

  • Jezelf als BSO-er te ontplooien in een zelfsturend team
  • Alle ruimte voor eigen- en teaminitiatief
  • Een grote mate van verantwoordelijkheid om als mens te groeien
  • De ruimte om de beleving van onze kinderen onvergetelijk te maken, bij een leuk en betrokken bedrijf, in je eigen team.
  • De leukste teamactiviteiten
  • Een stoere outdoor outfit ‘van de zaak’
  • Een salaris gelijk aan de CAO Kinderopvang.

Zie jij jezelf al lekker buiten bezig zijn? Mooi. Stuur dan snel (voor 28 augustus 2017) je cv en motivatie naar info@bsowijs.nl. Vragen of info? Stuur een mail. Neem een kijkje op www.bsowijs.nl.