Buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn!

Het is heerlijk buitenspelen in Leidsche Rijn. Zo kunnen we in het Maximapark op zoek gaan naar beestjes of spelen in de bosspeeltuin. En wat dacht je van een speurtocht doen, een duik nemen in de Haarrijnse Plas en appels plukken in de boomgaard bij de Parasites? Er is genoeg te doen!

Aanmelden Leidsche Rijn
Parasites in Leidsche rijn
  • LRK nummer van de locatie Leidsche Rijn Parasites is: 208943353.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport
Klimhal in Terwijde
  • LRK nummer van de locatie Terwijde in de Klimhal is: 691400106.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport 

Schuillocatie

We hebben twee bijzondere schuillocaties in Leidsche Rijn. In de oude boomgaard van Castellum Hoge Woerd liggen bijzondere kunstwerken die ze Parasites noemen. Een zeer geschikte en leuke plek om binnen te spelen! Daarnaast hebben we een vestiging in de nieuwe klimhal Neoliet (wijk Terwijde), waar de kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet. We halen de kinderen op bij heel veel verschillende scholen. Locatie Parasites: De Boomgaard, De Achtbaan, De Meander, De Beatrix, De Apollo 11, De Driekoningen. En Locatie klimhal: Jazzsingel, De Ridderhof, Vrije school, Hof ter Weide, Waterwin, Arcade  en 't Zand. Zit de school van je zoon of dochter er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

foto kind vlieger
spelende kinderen plassen
kinderen op vlot

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Leidsche Rijn

Lisa

06-15395377

lisa@bsowijs.nl