Buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn!

Het is heerlijk buitenspelen in Leidsche Rijn. Zo kunnen we in het Maximapark op zoek gaan naar beestjes of spelen in de bosspeeltuin. En wat dacht je van een speurtocht doen, een duik nemen in de Haarrijnse Plas en appels plukken in de boomgaard bij de Parasites? Er is genoeg te doen!

Aanmelden Leidsche Rijn
Parasites in Leidsche rijn
  • LRK nummer van de locatie Leidsche Rijn Parasites is: 208943353.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport

Schuillocatie

We hebben twee bijzondere schuillocaties in Leidsche Rijn. In de oude boomgaard van Castellum Hoge Woerd liggen twee kunstwerken die ze Parasites noemen. Een zeer geschikte en leuke plek om binnen te spelen!

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet. Ben je geïnteresseerd in opvang op de woensdag? Laat het ons weten: schrijf je in of stuur een mail!

We halen de kinderen op bij heel veel verschillende scholen. De Boomgaard, De Achtbaan, De Meander, De Beatrix, De Apollo 11, De Driekoningen. Zit de school van je zoon of dochter er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

foto kind vlieger
spelende kinderen plassen
kinderen op vlot

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Leidsche Rijn

Bas

06-15395377