Buitenschoolse opvang in Vianen en vanaf 2020 bij Hoef en Haag

NIEUW: De locatie Vianen breidt uit met een nieuwe vestiging vlakbij Hoef en Haag! Bij voldoende aanmeldingen openen we in het voorjaar een locatie in het Dorpshuis van Hagestein. Als het slecht weer is kunnen we het buitenspelen heerlijk binnen voortzetten in de gymzaal van het Dorpshuis. Maar het liefst zijn we natuurlijk lekker buiten, en spelen we in de prachtige groene omgeving van Hagestein en Hoef en Haag. Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om in de vestiging van Vianen een keer te komen kijken met je zoon of dochter. Maak gerust een afspraak met Helen. Haar gegevens vind je onderaan.

Vianen heeft ook ontzettend veel leuke speelplekken. Wat dacht je van vliegeren bij de recreatieplas de Middelwaard? In de zomer ook een heerlijk plas om een duik te nemen!  Of het Viaanse bos waar we speurtochten doen. We spelen ook nog graag bij het speelkasteel met de enorme speeltuin en sloten om vissen te vangen.

Aanmelden Vianen of Hoef en Haag
  • LRK nummer 219828258
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport
Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, schuilen we bij Sportcentrum Helsdingen. We kunnen binnen in de sporthal spelen en zelfs klimmen op een echte klimmuur.

Het hele jaar open,
óók tijdens de vakanties

Je bent het hele jaar welkom op maandag- t/m vrijdagmiddag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

spelende kinderen zand
foto kinderen excursie
foto kinderen modder

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Vianen

Helen

06-16697051

helen@bsowijs.nl