Nieuws Vacatures

Nieuws

Vacatures

Medewerkers met passie voor buiten.

Vacature voor de vestiging Driebergen.

Vacatures voor alle vestigingen (oproepbasis)

Wat nou als jij bij BSO Wijs! komt werken?

Want wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een grote liefde voor buiten zijn. De zorgzame, lieve en geduldige schakel in het team, waarvan anderen zeggen: 'daar kun je op bouwen en vertrouwen'.

Een organisator die naast het werken op de groep met kinderen, enthousiast wordt van regeltaken. Iemand die met creatieve ideeën komt en dit op een gestructureerde manier kan aanpakken. Een teamlid die het aankan, wanneer onderling feedback wordt gegeven.

Buiten werken is heerlijk. Je hebt de ruimte om je heen en niet die saaie vier muren! Daarnaast krijg je van ons een zee van ruimte om je te ontwikkelen en je eigen "kleur" te geven aan jouw locatie.

Vind je dat leuk? Mooi, want dat zijn we op zoek naar jou.

Wat je op een verjaardag vertelt dat je doet

“Ik werk bij een toffe BSO waar ik de hele middag buiten mag spelen met de kinderen! Als het regent help ik de kinderen een schuilhut te bouwen, en als het koud is stook ik een vuurtje.

Nog meer over BSO Wijs!

Net als jij zijn wij bevlogen en betrokken bij alles rondom de BSO. Wij voelen ons energiek, krachtig, betrokken en weten heel duidelijk waarvoor we het doen. Wij willen kinderen met plezier buiten laten spelen. Vrijheid hebben en laten ervaren. Zélf laten ontdekken. Elkaar zoveel mogelijk de ruimte geven om te ontwikkelen, dat is waar we voor staan. Bouw jij mee aan een groeiende buiten-BSO?

Over jou

Van ‘buiten zijn’ geniet je, want buiten zijn is echt jouw ding. Misschien weet je wel veel van natuur, ook dat is zeer welkom! Je trekt er graag op uit met een groep kinderen om nieuwe speelplekken uit te pluizen. Je kijkt goed naar kinderen wat ze nodig hebben. En als er dan iets onverwachts gebeurt, blijf je rustig. Bovendien ben je goed in organiseren. De dagelijkse overdracht doe je met flair, want je bent communicatief vaardig. Vanzelfsprekend heb je een pedagogisch diploma op zak.

Nog wat praktische info

Het gaat om een vacature bij onze vestigingen Driebergen voor 12 uur per week. Je werkt in ieder geval op maandag en op donderdag.

Op maandag start je om 12.45 met de lunchopvang. Daarna mag je lekker naar buiten met de kinderen tot 18.30 om brandnetelsoep te maken, hutten te bouwen, en dat soort stoere zaken.

Op donderdag start je de dag om 13.30 en sluit je om 18.30 voldaan af.

Houd je niet zo van vastigheid, maar lijkt het je wel leuk om af en toe bij ons te komen buiten werken? Dan is een invalcontract misschien iets voor jou! Voor alle vestigingen zijn we altijd op zoek naar sportieve, enthousiaste buitenmensen.

Wat wij bieden

• Jezelf als BSO-er te ontplooien in een zelfsturend team

• Alle ruimte voor eigen- en teaminitiatief

• Een grote mate van verantwoordelijkheid om als mens te groeien

• De ruimte om de beleving van onze kinderen onvergetelijk te maken, bij een leuk en betrokken bedrijf, in je eigen team.

• De leukste teamactiviteiten

• Een stoere outdoor outfit ‘van de zaak’

• Kinder-EHBO, BHV en diverse interne trainingen

• Een salaris gelijk aan de CAO Kinderopvang.

Droom je nu al over deze baan?

Stuur dan voor 23 april 2018 je cv en vertel ons waarom het DNA van Wijs! al in jouw bloed zit. Mail dit naar info@bsowijs.nl. Vragen of info? Stuur een mail. Neem alvast een kijkje op www.bsowijs.nl