Projecten

Diensten en projecten

Naast buitenschoolse opvang biedt BSO Wijs! een aantal andere diensten aan. Bedoeld voor scholen, bedrijven, maatschappelijke organisaties, kinderopvang of startende BSO’s die ook lekker met de kinderen naar buiten willen.

Gastles buiten de klas

BSO Wijs! wil schoolkinderen de kans geven les te krijgen in de vrije natuur. Wij verzorgen een bijzondere les voor één hele klas. De inhoud van de lessen wordt afgestemd met de leerkracht en kan bijvoorbeeld gaan over: dieren, de sloot, eten uit de natuur of de seizoenen. BSO Wijs! werkt de les uit, zorgt voor begeleiding en vervoer (groepsfietsen). De les duurt maximaal 1,5 uur inclusief halen en brengen.

Naschoolse activiteiten

BSO Wijs! wil alle kinderen nieuwe en leuke activiteiten laten doen. Met basisschool De Wiekslag is daarom een naschools programma ontwikkeld waar alle kinderen zich voor konden aanmelden. Van muziek maken tot proefjes doen, voor ieder wat wils. Het was erg geslaagd! Misschien ook leuk op uw school! Klik hier voor de brochure.

Buiten workshop

Ook voor volwassenen (bedrijven, scholen, instellingen, pedagogisch medewerkers) heeft BSO Wijs! een uitdagende buiten activiteit. De workshop “overleven in de natuur ” bestaat uit de onderdelen: zelf vuur maken, zakmesles, eten uit de natuur en een schuilplaats maken. Deze onderdelen kun je ook los aanvragen. De workshop is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of teamdag.

Een eigen Buiten BSO

Wellicht loop je al langer met het idee om een eigen buiten BSO te starten en wil je weten waar je allemaal aan moet voldoen. Wij kunnen je helpen! Bijvoorbeeld bij het opstellen van veiligheidsrisico inventarisaties, protocollen of een beleidsplan. Of misschien wil je alleen een gesprek om te weten hoe je het aanpakt.

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in een workshop, gastles of adviesgesprek? Vul dan het contactformulier hiernaast in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens
Kantoor BSO Wijs!
Jagerspad 7
3972 XL Driebergen
0343-758418
info@bsowijs.nl

Frija Bleijerveld: 06-55166647 of
frija@bsowijs.nl
Sandra Hofhuis: 06-28043648 of
sandra@bsowijs.nl
Neem contact met mij op