Over ons

Over ons

Waar staan we voor?

Wij vinden buitenspelen heel leuk, maar wist je dat buitenspelen ook nog eens heel gezond voor je is! Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die buiten spelen zich een superheld voelen. Je wordt krachtiger, je krijgt meer zelfvertrouwen en je voelt je blijer. Daarom zijn wij met BSO Wijs! gestart.

Enthousiaste medewerkers!

Onze medewerkers zijn naast juf of meester ook nog eens goed in sport, weten veel van de natuur en zijn heel goed in knutselen. Samen met jou willen ze een onwijs leuke middag hebben! Nieuwsgierig wie ze zijn? Klik dan op het blok rechtsboven deze pagina.

De eigenaars

Sandra Hofhuis en Frija Bleijerveld zijn de eigenaars van de BSO. Soms zijn ze op de BSO zelf, maar meestal zitten zij binnen achter de computer om alle vragen van jullie ouders te beantwoorden en om na te denken hoe er nog meer kinderen lekker buiten kunnen spelen. Sandra en Frija hebben zelf kinderen. Zij hebben samen met Tom den Boer de BSO opgericht, omdat ze graag wilden dat hun eigen kinderen lekker na school in het bos of op het veld konden spelen.

Kantoor

Ons kantoor wordt ook nog bemand door Fieke van Grinsven. Zij weet alles van de kosten voor een BSO-middag en van het planningssysteem.

Nieuwsgierig?

Kom een keer mee spelen met ons. Je ouders moen dan ook mee doen. Ze kunnen ons bellen of mailen. Klik op de locaties voor de contactinformatie.

Prijzen

Wij hebben ook al wat prijzen gewonnen met onze BSO en daar zijn we super trots op!Openingstijden alle vestigingen
Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties tot 18.30 uur. Op officiële feestdagen zijn wij gesloten. Het is mogelijk om ook alleen tijdens vakanties bij ons te komen spelen.