Buitenspeel challenges

Kom van die bank af, ga lekker naar buiten! 

Ben jij het binnenzitten ook zat en snak je naar een beetje buitenlucht? Vind je het leuk om in de plassen te stampen, hutten te bouwen, of je te verstoppen buiten? Doe dan mee met onze challenges! Heb je een leuk filmpje of leuke foto gemaakt? Deel het dan met ons op Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #bsowijschallenge

Plassen stampen!

Regen, regen en regen! Dan kun je maar 1 ding doen en dat is erin stampen! Is het wat kouder? Doe dan een goed regenpak aan en laarzen, zo koel je niet af. Ook hier kun je natuurlijk een wedstrijdje van maken. Wie houdt springen het langst vol? Wie kan de hoogste plassen stampen. Of wie springt het verst? Laat maar zien met een foto of filmpje hoe hoog jij de spetters kan maken van een plas bij jou in de buurt! Wie weet word jij wel de plassenstampkampioen. Zet 'm op!

Camoufleren!

Speel je graag verstoppertje? Door je goed te camoufleren kunnen ze jou niet zien! Ga op zoek naar groene kleding in jouw huis, een jas, muts, broek en ga op avontuur! En natuurlijk willen wij het zien. Maak een foto of filmpje en zet dat op Facebook, Instagram.

Klei zoeken

Jammer, nog steeds geen sneeuw. Maar wist je dat je met goede klei ook een kleipop kunt maken? Als het lekker wat geregend heeft, lukt het nog beter! We zijn benieuwd naar jouw creatie! Deel het via onze socials.

 

 

Resultaat delen

Heb jij een leuke foto of filmpje gemaakt? Deel het dan met BSO Wijs! via Facebook, Instagram of Twitter en vermeld #bsowijschallenge.