Buitenschoolse opvang De Rank Vianen

Gezonde buitenlucht na een hele dag binnen zitten, dat is wat alle kinderen van BSO Wijs! krijgen. De Rank is een extra locatie in Vianen voor kinderen die op de wachtlijst stonden. We gaan erop uit, en keren aan het einde van de dag terug op de locatie. Als het erg koud of nat is kunnen we binnen spelen in de speelzaal van de Rank. Gelukkig valt het met die erg natte dagen wel mee, dus dat betekent nóg meer buitenspeeltijd. Wat we zoal doen? Kampvuurtjes maken, op struintocht, knutselen met materialen uit de natuur, chillen op een kleedje en wolken tellen, vissen met een schepnetje, waterspelletjes en nog veel meer. Ook komen er wel eens andere experts langs: een valkenier, muzikanten, of een imker. Iedereen is welkom op deze locatie, dus ook kinderen van andere scholen. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten! Kom gezellig een keer kijken!

 

Aanmelden BSO Wijs! De Rank

  • Het LRK nummer van de locatie is 157201016. 
  • Download hier het inspectierapport

 

 

Schuillocatie

Als het slecht weer is, spelen we verder binnen in de basisschool De Rank.

 

Openingstijden

BSO Wijs! De Rank is het hele jaar door open op maandag, dinsdag en donderdag, ook tijdens vakanties. Op woensdag en vrijdag is de locatie Helsdingen open.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt De Rank

Monique

06-29193279

derank@bsowijs.nl