Buitenschoolse opvang in Driebergen-Hoenderdaal!

Bossen, zandverstuiving of vennetjes om in te spelen. Driebergen heeft het allemaal! Hier klimmen we graag in de bomen of bouwen we onze eigen bruggetjes over sloten. We spelen met walkietalkies bij het Jagerspad en verstoppertje op het landgoed Heidestein. Of wat dacht je van Klein Zwitserland met grote zandvlaktes, waar je kunt rennen, glijden en naar beestjes zoeken.

Aanmelden Driebergen
  • Locatie Hoenderdaal: LRK nummer 119219633.
  • Inspectierapport Hoenderdaal vindt u hier GGD inspectierapport
Tarieven

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. Deze locatie in Driebergen schuilt in het sportcentrum Hoenderdaal. Een lekkere ruimte waar we binnen spelletjes kunnen doen, knutselen of een uilenbal kunnen uitpluizen!

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.  Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen op dit moment kinderen op vanaf De Vuurvogel Driebergen, De Vuurvogel Jagerspad en De Ontdekkingsreis. Ook bieden wij lunch aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op de kinderboerderij.

 

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina of Instagram. Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: Ocdriebergenbsowijs@outlook.com

Aanspreekpunt Driebergen-Hoenderdaal

Ilja

06-25147582