BSO Wijs! verandert van eigenaar

BSO Wijs! gaat veranderen van eigenaar.

Na 13 jaar nemen Frija Bleijerveld en Sandra Hofhuis afscheid als eigenaren, en gaat BSO Wijs! verder als onderdeel van Kids Lodge uit Houten en omstreken.

 

Kinderen laten buitenspelen. Die missie zal blijven bestaan en een groter bereik gaan krijgen door deze overname. Kids Lodge zal het unieke concept van Wijs! voortzetten, uitbreiden en integreren, zodat nog meer kinderen onvergetelijke buitenspeelervaringen kunnen gaan beleven.

 

BSO Wijs! is in 13 jaar gegroeid naar 10 locaties en laat ruim 670 kinderen buitenspelen.

“ Nu onze BSO een stevige basis heeft bereikt en financieel gezond is, is voor ons een goed moment aangebroken om de BSO over te doen en zelf op zoek te gaan naar wat er nog meer te ontdekken valt buiten de BSO”, aldus Frija en Sandra, de oprichters van BSO Wijs!.

 

BSO Wijs! behoudt haar unieke buitenspeelconcept

“Het concept van buitenspelen wil Kids Lodge heel graag voortzetten, verder brengen én integreren, zodat nog meer kinderen onvergetelijke buitenspeelervaringen kunnen gaan beleven. Aldus Louise de Ruiter, directeur Kids Lodge.”

 

Kids Lodge is 15 jaar geleden met passie opgericht door Louise de Ruiter en is een kwalitatief goede kinderopvang die op een persoonlijke en warme manier opvang biedt aan kinderen van 0 tot 12 jaar in de regio Utrecht en Helmond. Kids Lodge is niet alleen een kinderopvang, maar ook een familiecentrum met tal van voorzieningen voor kinderen, ouders en grootouders.

Ga naar overzicht