Buitenschoolse opvang in Vianen

Vianen heeft ook ontzettend veel leuke speelplekken. Wat dacht je van vliegeren bij de recreatieplas de Middelwaard? In de zomer ook een heerlijk plas om een duik te nemen!  Of het Viaanse bos waar we speurtochten doen. We spelen ook nog graag bij het speelkasteel met de enorme speeltuin en sloten om vissen te vangen. En we zijn ook vaak te vinden op sportveldjes, of rondom onze locatie waar een super mooie, nieuwe speeltuin ligt.

Aanmelden Vianen
  • LRK nummer 219828258
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport
Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, schuilen we bij Helsdingen Sport en Cultuur; een centrum met zwembad, gymzalen en theaterzaal. We kunnen binnen in de sporthal spelen en zelfs klimmen op een echte klimmuur.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag- t/m vrijdagmiddag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina. Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen.

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Vianen

Helen

06-16697051

helen@bsowijs.nl