Buitenschoolse opvang in Vianen

Vianen is een echt buitenspeel paradijs. Met als grote favoriet: dierenbotten zoeken langs de Lek. Spanend, leerzaam en vooral héél leuk. Maar er is meer. Denk aan vliegeren bij de recreatieplas Middelwaard of een sprong in het water bij warm weer. We zoeken kikkers in het Viaanse bos, bouwen spinnenwebben van touw en bouwen onze eigen bruggetjes.

 

 

 

 

Vianen heeft ook ontzettend veel leuke speelplekken. Wat dacht je van vliegeren bij de recreatieplas de Middelwaard? In de zomer ook een heerlijk plas om een duik te nemen!  Of het Viaanse bos waar we speurtochten doen. We spelen ook nog graag bij het speelkasteel met de enorme speeltuin en sloten om vissen te vangen. En we zijn ook vaak te vinden op sportveldjes, of rondom onze locatie waar een super mooie, nieuwe speeltuin ligt.

Aanmelden Vianen
  • LRK nummer 219828258
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport
Tarieven

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Vianen zit de schuillocatie in sportcomplex Helsdingen Sport en Cultuur. Hier kunnen we spelen in de sporthallen en zelfs klimmen op een echte klimmuur. Lekker buiten stampen in de plassen en daarna binnen opwarmen? Hier kan het!

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag- t/m vrijdagmiddag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen kinderen op bij de volgende scholen: De Voorhof, De wegwijzer, Kindcentrum Werelds, De Rank, De Egbertus.

 

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina. Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen.

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: ocbsowijsvianen@gmail.com

Aanspreekpunt Vianen

Larissa

06-16697051