Oudercommissie

Denk mee met ons!

Als ouder wil je zien dat je kind zich veilig, gezien en gehoord voelt en in het geval van BSO Wijs! uitgewaaid, met een gezonde blos op de wangen en met vieze kleding thuis komt. Wij staan heel erg open voor jullie feedback. Heb je een advies, een leuk idee, compliment of prangende vraag. Laat het ons weten! Dit kan rechtstreeks aan de groepsleiding, maar ook in georganiseerd verband als lid van de Oudercommissie (OC). 

Wat doet de OC?

De OC geeft ons advies en nieuwe ideeën over hoe we samen de BSO nog mooier en beter kunnen maken. Je kunt dus rechtstreeks bijdragen aan de kwaliteit van de BSO. Elke BSO-locatie heeft haar eigen OC, samengesteld met ouders van verschillende scholen. De OC mag gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan BSO Wijs! over allerlei (wettelijke) onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

> het pedagogisch beleid;

> veiligheid, gezondheid en voeding;

> activiteiten

> openingstijden

> tarieven etc.

Van elk overleg worden notulen gemaakt die opvraagbaar zijn bij de OC-leden.

Meedoen?

Wil je actief meedenken met ons? Graag! Het kost aan tijd zo'n 3 avonden per jaar. Geef het aan bij de groepsleiding en zij kunnen je in contact brengen met de OC-leden van jouw BSO locatie.

Wat kun je als ouder nog meer doen? 

Om een goede oudercommissie te kunnen zijn is communicatie met ouders belangrijk. Als er dus iets is wat je opvalt, een vraag, een compliment of suggestie, spreek de groepsleiding of de OC aan. Ook ben je welkom op de OC-vergaderingen, deze zijn openbaar.