Buitenschoolse opvang in Leerdam?

Ja, we zijn gestart! Leerdam kent vele mooie en leuke speelplekken. Speeltuinen, natuurgebieden, speelvelden en wandelpaden. We gaan het allemaal ontdekken en doen! Hutten bouwen, kriebelbeestjes speurtochten, in bomen klimmen, chillen op een picknick kleed, leren vuur maken. Lijkt je dit ook leuk voor jouw kind? Kom dan een keer langs en neem contact op met Chantal.

  • LRK nummer: 210809103
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport. Lees hier het rapport
Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, zetten we het spelen binnen voort in een zogeheten schuillocatie. In Leerdam schuilen we bij het Glaspark. Een gloednieuw sportcomplex, centraal gelegen, met heel veel ruimte, zowel binnen als buiten. Vanaf deze locatie kunnen de kinderen ook worden opgehaald aan het einde van de dag.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tot 18.30, behalve op feestdagen. Tijdens vakantiedagen en studiedagen zijn we vanaf 8.00-18.30 open.

We halen kinderen op vanaf de Julianaschool, Wilhelmina en Wilgenhoek.  Staat jouw school er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@bsowijs.nl.

Wil je meer weten over onze BSO ? Lees de veel gestelde vragen. Of stuur een mail naar info@bsowijs.nl

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina!

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Leerdam

Chantal

06-29193279