Buitenschoolse opvang in Leerdam?

Speeltuinen, natuurgebieden en wandelpaden. Leerdam heeft onwijs veel mooie en leuke speelplekken. Huttenbouwen is hier een favoriet, net als zakmesles en de kriebelbeestjes speurtocht. Of wat dacht je van chillen op een picknick kleed, leren vuur maken bij natuurcamping ‘Het Kampeerbosje’ of verstoppertje spelen in de natuurspeeltuin?

 

  • LRK nummer: 210809103
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport. Lees hier het rapport
Tarieven

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Leerdam schuilen we bij het Glaspark. Een gloednieuw sportcomplex, met heel veel ruimte, zowel binnen als buiten. Dit is ook de locatie waar de kinderen aan het eind van de dag opgehaald kunnen worden.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tot 18.30, behalve op feestdagen. Tijdens vakantiedagen en studiedagen zijn we vanaf 8.00-18.30 open.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen kinderen op vanaf de Julianaschool, Wilhelmina, Wilgenhoek en Hobbitstee. Staat jouw school er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@bsowijs.nl.

Na de zomervakantie 2024 hebben we weer plek om uit te breiden! En mogelijk gaan we dit al in gang zetten per 1 april. Schrijf uw kind nu alvast in als u interesse heeft. 

 

Wil je meer weten over onze BSO ? Lees de veel gestelde vragen. Of stuur een mail naar info@bsowijs.nl

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina!

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: ocbsowijsleerdam@gmail.com

Aanspreekpunt Leerdam

Chantal

06-29193279