Buitenschoolse opvang in Leerdam?

Niet lang geleden kwam de vraag van een ouder, of wij een locatie willen starten in Leerdam. Omdat wij altijd nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden, en graag bouwen aan onze BSO van "binnenuit", zijn we dit verzoek serieus aan het onderzoeken. Inmiddels zijn er voor geïnteresseerde ouders 2 online informatie avonden geweest en we zijn blij verrast dat er zoveel belangstelling is. Een vierde online  informatie sessie houden we op donderdag 24 juni om 20.00 uur. Wil je hierbij zijn, mail dan naar info@bsowijs.nl.

De voorinschrijving is inmiddels gestart. Dus, heb je als ouder interesse in een buiten BSO voor jouw kind, meld je dan vast vrijblijvend aan voor onze BSO.

Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, zetten we het spelen binnen voort in een zogeheten schuillocatie. Vanaf deze locatie kunnen de kinderen ook worden opgehaald aan het einde van de dag. We zijn op dit moment op zoek naar een geschikte plek die én voldoende binnenruimte heeft maar ook een uitdagende buitenruimte heeft. Want we zien dat kinderen die gewend zijn aan het buitenspelen, ook graag aan het einde van de dag nog buiten zijn. Wordt vervolgd.

Wanneer open?

Als we een schuillocatie hebben, geregistreerd zijn bij het LRKP, en als er voldoende kinderen zijn aangemeld, dan is alles klaar om open te gaan. Dit zou mogelijk al vanaf september kunnen of na de herfstvakantie.

In principe is BSO Wijs! open op maandag, dinsdag en donderdag. We weten nog niet langs welke scholen we ophalen. Dat hangt af van de aanmeldingen. Aanmelden kan nu al, geheel vrijblijvend. Wil je nu al iets weten over onze BSO ? Lees de veel gestelde vragen. Of stuur een mail naar info@bsowijs.nl

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina!

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.