BSO

Alle jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar mogen bij ons na schooltijd heerlijk buitenspelen. Sport en spel is vooral erg leuk, maar ook goed voor de gezondheid en ontwikkeling van de motoriek. Kruipen, balanceren, springen, hangen, klimmen en nog veel meer! En wat dacht je van sociale vaardigheden? De kinderen krijgen bij ons alle ruimte, niks moet. Lekker het hoofd leegmaken, nieuwe dingen leren en samen met andere kinderen op avontuur gaan.

Ons Team

Buiten spelen zoals vroeger, heerlijk! Onze medewerkers zijn naast juf of meester ook expert in buitenspelen. Samen met jou willen ze een onwijs leuke middag beleven. Benieuwd wie deze avonturiers zijn?

Ontmoet het team

Nieuw?

Tijdens een welkomstgesprek vertellen wij graag alles over onze BSO. Je bent als ouder altijd welkom om samen met je kind een middagje te komen kijken.

Vervoer, slecht weer, ophalen? Lees onze veel gestelde vragen even door.

De
ruimdenkende
BSO

BSO Wijs! is gek op ruimte, zowel wat betreft buitenspelen als ondernemen. Wij ondernemen dan ook met lef, zijn creatief en maken eigenwijze keuzes. Alles om de kinderen én onze medewerkers de leukste buitenspeelervaring te geven. Wil je weten wat er zo bijzonder is aan BSO Wijs!? Bekijk onze blogs, vlogs en nieuwtjes.

Wij zijn gek op ruimte
Altijd buitenspelen

Weersomstandigheden

Een beetje regen is helemaal zo erg nog niet. Hoe harder het regent, hoe meer we in plassen kunnen stampen! Mocht het nou echt te nat of te koud zijn dan zetten we het buitenspelen binnen voort. We hebben altijd leuke schuillocaties, hier keert de groep ook altijd terug na een middag buitenspelen.

Overal buitenspelen

Woon je in een omgeving zonder grasvelden, parken, bossen of speeltuinen? Geen probleem! Buitenspelen kan namelijk overal en altijd. We ontdekken de stadsjungle, klimmen en klauteren er op los en weten alsnog de leukste speelplekjes te vinden!

Stad vol

Buitenspelen voor iedereen

Buitenspelen bij Wijs! is avontuurlijk en het biedt ontspanning. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen het naar hun zin hebben. Wij denken uiteraard goed na over de veiligheid en geborgenheid. BSO Wijs! biedt activiteiten aan voor alle leeftijden en elk type kind. Wil je zoon liever rustig op een kleedje naar de wolken kijken? Geen probleem! Wil je dochter in bomen klimmen? Leuk, gaan we doen!


Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

BSO Wijs! is overal

Buitenspelen is ons ding en wij delen graag onze kennis! Volg onze buitenspeel avonturen op Facebook, Instagram en Twitter of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Schommel je ogen tot leven!

10/10/2022 Wisten jullie dat schommelen goed is voor je ogen? De beweging is een oppepper voor je ogen: 'schommel je ogen tot leven'   Je ogen bewegen constant. Ogen houden van beweging, ze gaan vanzelf bewegen als het lichaam beweegt en als de omgeving beweegt. Bij schommelen komt alles in beweging... Lees meer

Starten met buitenonderwijs, hoe?

21/06/2022 Ontvang gratis de buitenlesmethode (e-book) met daarin praktische handvaten om je op weg te helpen. Download het E-book Heb je extra inspiratie nodig? Stuur dan een mail naar info@bsowijs.nl en ontvang 3 voorbeeldlessen voor groep 3-4, 5-6 en 7-8. Wil je als school ook begeleiding bij buit... Lees meer

Studiereis naar IJsland zit erop

23/05/2022 Wat hebben Wouter en Bas een ongelofelijk mooie ervaring achter de rug! Helaas zit het er weer op, maar in het najaar staat een nieuwe studiereis gepland. Bas en Wouter hebben verteld hoe wij buiten de kinderen naschooltijd opvangen. Ook hebben zij een buitenles gegeven. In februari ontvangen wij... Lees meer