Buitenschoolse opvang in Driebergen!

In Driebergen speelt BSO Wijs! vaak op het prachtige landgoed Heidestein van het Utrechts Landschap. Een geweldig mooi bos met mooie klimbomen. Of wat dacht je van Klein Zwitserland met grote zandvlaktes, waar je kunt rennen, glijden en naar beestjes zoeken.

Aanmelden Driebergen
  • LRK nummer 208370432
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport
Tarieven

Schuillocatie

Schuilen bij BSO Wijs! in Driebergen doen we op Kinderboerderij ’t Woelige nest. Een gezellige plek met schommels, een glijbaan, skelters en een grote zandbak! De binnenruimte is recent helemaal vernieuwd tot een lichte, warme en fijne plek voor jongens en meisjes waar ze spelletjes kunnen doen of een boekje kunnen lezen. Als je het leuk vindt om de dieren te verzorgen, mag je aan de slag met borstels, bezems en hooi!

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.  Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

spelende kinderen zand
foto kinderen vijver
beest

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Driebergen

Chris

06-80186208