Buitenschoolse opvang in Terwijde!

Heerlijk buitenspelen, wij doen niet anders in Terwijde. Er zijn zó veel leuke strandjes, parken en speeltuinen, dat wij nog steeds nieuwe speelplekken ontdekken. Trek je oude kleren maar aan en wij gaan op pad naar de leukste speelplekken. En bij slecht weer kunnen we schuilen en spelen in de klimhal. Onze instructeurs hebben een klimbevret gehaald, dus de kinderen kunnen ook echt leren klimmen. Hoe leuk is dat?

Aanmelden Terwijde
Klimhal in Terwijde
  • LRK nummer van de locatie Terwijde in de Klimhal is: 691400106.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport 

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Terwijde hebben we een geweldige schuillocatie in de klimhal Neoliet. Hier kan je niet alleen klimmen, maar ook perfect verstoppertje of apenkooien spelen! Zo wordt spelen met slecht stiekem heel leuk.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen de kinderen op bij heel veel verschillende scholen: De Ridderhof, Vrije school, Hof ter Weide, OBS Waterrijk en Arcade. Zit de school van je zoon of dochter er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: octerwijde@gmail.com

Aanspreekpunt Terwijde

Sonja

06-25695255

sonja@bsowijs.nl