Buitenschoolse opvang in Terwijde!

Lekker naar buiten! Wij doen niet anders in Terwijde. Trek je oude kleren maar aan en wij gaan op pad naar de leukste speelplekken. We ontdekken er steeds meer. We geven elke speelplek een eigen naam. Speelplek "De Rode Touwen", "Het Sportveldje", "De Grote Bomen", "Het Autowrak", "Het Superspeelspoor"...  en nog véél meer. Benieuwd waar deze toffe plekken allemaal zijn? Kom een keer meespelen met ons! Oh ja, bij slecht weer gaan we natúúrlijk naar binnen. In de klimhal Neoliet hebben we onze eigen speelruimte, ook een toffe plek.

Aanmelden Terwijde
Klimhal in Terwijde
  • LRK nummer van de locatie Terwijde in de Klimhal is: 691400106.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport 

Schuillocatie

Als het slecht weer is kunnen we in de nieuwe klimhal van Terwijde (Neoliet) lekker verder met klimmen en klauteren.

 

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op álle middagen in de week om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

We halen de kinderen op bij heel veel verschillende scholen: Jazzsingel, De Ridderhof, Vrije school, Hof ter Weide, OBS Waterrijk, Arcade  en 't Zand. Zit de school van je zoon of dochter er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Terwijde

Erik

06-50826729

terwijde@bsowijs.nl