Wat kost de BSO?

Onze BSO bevindt zich in het middensegment, wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste kinderopvang. Daar hebben we goede redenen voor. Het draait bij ons namelijk om het bieden van de leukste activiteiten, in een veilige omgeving met het beste personeel. We investeren veel tijd en energie in het trainen van onze medewerkers en het bedenken van de leukste spelletjes.

Basisgaranties BSO

Ongeacht het gekozen pakket, geven wij kinderen en ouders een aantal basisgaranties:

  1. Bevlogen medewerkers
  2. Opvang tijdens alle weken
  3. Originele activiteiten
  4. Géén inschrijfkosten
  5. Kosten incl. vervoer en gezonde tussendoortjes

Pakketten 2022

Wij bieden diverse pakketten aan voor verschillende prijzen. Van non-stop buitenspelen tot alleen buitenspelen in de vakanties, voor elk kind is er een passend pakket! Wij zijn transparant over onze prijzen.

De kleine lettertjes: bij de berekening van de uren werkt het zo. Wanneer we van meerdere scholen kinderen ophalen, is het gemiddeld aantal uren dat u doorgeeft aan de Belastingdienst gebaseerd op de school die het eerst uit is. Dit betekent dat op sommige dagen u een kwartiertje extra voor de sluitingstijd van de school (en starttijd van de BSO) betaalt. Een gemiddeld uurtarief pakt lager uit naarmate je meer uren aan de Belastingdienst kunt doorgeven. Een lager gemiddeld uurtarief is gunstig omdat je dan minder zelf hoeft te betalen. Je kunt via onderstaand formulier een eigen proefberekening maken.

Ontvangt u kinderopvangtoeslag? Dan doen wij voor u een dubbelcheck met Belastingdienst/Toeslagen. Dat werkt zo:

  1. U als ouder vraagt de kinderopvangtoeslag zelf aan.
  2. Wij geven elke maand aan Belastingdienst/Toeslagen door hoeveel opvang u hebt afgenomen. Dit heet 'gegevenslevering'.
  3. Zijn er opvallende verschillen? Dan kunt u een bericht krijgen van Belastingdienst/Toeslagen.
  4. U past zélf eventueel uw gegevens aan.
  5. Daardoor is de kans dat u later (veel) toeslag moet terugbetalen kleiner.

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden via ons Kindadmin systeem. U krijgt een bevestiging van de inschrijving en daarna nemen we contact met u op.

Meld je aan
Monique

Vragen?

Monique

0343-758418

info@bsowijs.nl