Buitenschoolse opvang Arcade school

Maandag 21 augustus 2023 start onze nieuwe vestiging in Arcade. Naast dat we natuurlijk heerlijk gaan buitenspelen en op pad gaan met de kinderen, kunnen de kinderen ook in en om school spelen en ontdekken. Daar is de vernieuwde school helemaal op ingericht. En wat extra speciaal is aan deze vestiging, is dat medewerkers van Wijs ook in de klas gaan werken en of helpen bij buitenonderwijs. Voor ons en voor school een droom die uitkomt!

 

Aanmelden Leidsche Rijn Arcade

De locatie is door de GGD goedgekeurd.

Het LRKP nummer is: 228697323

Het inspectierapport vindt u hier

Arcade Leidsche rijn

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. De school stelt heel mooie ruimtes voor ons beschikbaar: een atelier én speellokaal! Dat biedt allerlei mogelijkheden om vrij verder te kunnen spelen.

 

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

 

 

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Leidsche Rijn Arcade

Takysha

06 27 86 22 05

takysha@bsowijs.nl