Buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn!

Dé buiten BSO van Leidsche Rijn. Ook in een stad laten wij zien dat je heerlijk kunt buitenspelen. Zo kunnen we in het Maximapark op zoek gaan naar beestjes of spelen in de bosspeeltuin. En wat dacht je van een speurtocht doen, een duik nemen in de Haarrijnse Plas, appels plukken in de boomgaard bij de Parasites of heerlijke broodjes bakken op je zelf gemaakte vuurtje? Er is genoeg te doen bij BSO Wijs!

Aanmelden Leidsche Rijn
Parasites in Leidsche rijn
  • LRK nummer van de locatie Leidsche Rijn Parasites is: 208943353.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport

Schuillocatie

We hebben twee bijzondere schuillocaties in Leidsche Rijn. In de oude boomgaard van Castellum Hoge Woerd liggen twee kunstwerken die ze Parasites noemen. Een zeer geschikte en leuke plek om binnen te spelen!

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op álle middagen in de week om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

We halen de kinderen op bij heel veel verschillende scholen. De Boomgaard, De Achtbaan, De Meander, De Beatrix, De Apollo 11, De Driekoningen. Zit de school van je zoon of dochter er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

foto kind vlieger
spelende kinderen plassen
kinderen op vlot

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Leidsche Rijn

Natalja

06-15395377