Buitenschoolse opvang in Leidsche Rijn!

Dé BuitenSpeelOpvang in Leidsche Rijn. Ja, ook in een stad laten wij zien dat je heerlijk kunt buitenspelen! Sterker nog, er zijn ontzettend veel leuke activiteiten en locaties. Juist de variatie tussen (te gekke) speeltuinen en de stadse natuur, maakt het voor kinderen super leuk en afwisselend. Onze favorieten? Het kunstwerk van de omgevallen auto in het Maximpark, de konijntjes in de Japanse tuin, De Bosspeeltuin, Natuurspeeltuin de Hoef en Bouwspeeltuin Voorn. Of wat dacht je van de perenboomgaard? Een bijzonder stukje natuur midden in de stad!

 

Aanmelden Leidsche Rijn

Parasites in Leidsche rijn
  • LRK nummer van de locatie Leidsche Rijn Parasites is: 208943353.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Leidsche Rijn hebben we twee bijzondere schuillocaties. In de oude boomgaard van Castellum Hoge Woerd liggen twee kunstwerken die ze Parasites noemen. Een zeer geschikte en leuke plek om binnen te spelen en tekenen!

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen de kinderen op bij heel veel verschillende scholen. De Boomgaard, De Achtbaan, De Beatrix, De Apollo 11, De Driekoningen. Zit de school van je zoon of dochter er niet tussen, neem dan contact met ons op!

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

foto kind vlieger
spelende kinderen plassen
kinderen op vlot

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: ocbsowijslr@gmail.com 

Aanspreekpunt Leidsche Rijn

Natalja

06-15395377