Weten hoe je veilig met kinderen kunt buitenspelen? Volg onze buitenspeel opleidingen!

Wij zijn BSO Wijs!...

...en wij zijn expert op het gebied van buitenspelen!

Wij delen graag onze kennis en geven daarom buitenspeel opleidingen aan iedereen die meer wil leren over veilig buitenspelen met kinderen. Van BSO’s tot scoutingverenigingen en van basisscholen tot (school)kampen. Tijdens onze opleidingen leer je hoe je op jouw kinderopvang het hele jaar kunt buitenspelen. Ontdek hoe dit veilig en avontuurlijk kan en krijg iedereen enthousiast om naar buiten te gaan, óók met slecht weer!

 

Toon opleidingen

Voor wie zijn onze trainingen?

De buitenspeel opleiding en onze workshops zijn voor pedagogisch medewerkers en leraren die meer willen doen met buitenspelen:

 

  • Professionals
  • Pedagogisch medewerkers in de kinderopvang/BSO
  • Leraren in het onderwijs
  • Gastouders
  • Animatiemedewerkers camping
Welke educatie bieden wij aan?

Ook een buitenspeel expert worden?

Volg dan onze tweedaagse opleiding! Stap voor stap leer je alles over veilig en leuk buitenspelen met groepen kinderen, het hele jaar door. Het bedenken van leuke, avontuurlijke activiteiten. Je leert het allemaal tijdens deze opleiding. Dit kan op een locatie naar keuze, liefst bij jullie op het terrein of de plek waar jullie vaak spelen. Zo zien wij direct de buitenruimte en kunnen we ook tips geven over het optimaal benutten van jullie omgeving. Liever online bij ons de training volgen? Geen probleem. Stuur gerust een berichtje om alle mogelijkheden te bespreken.

Aanbod trainingen & workshops

Bekijk hieronder onze andere trainingen en workshops! Liever een training of workshop op maat? Neem gerust contact op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

 

 

Deze gloednieuwe buitenspeel expert was je voor!

Klaar voor de volgende stap?

Laat je door ons klaarstomen, zodat jij het hele jaar met groepen kinderen kunt buitenspelen, ongeacht het weer of het seizoen. En helemaal volgens de regels van de GGD! Vul het contactformulier in of neem direct contact met ons op per mail of telefoon.