Voor je werk buitenspelen?

Kom werken of stage lopen bij ons!

 

Ben jij wijs, creatief, gek op buitenspelen en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je op verjaardagen kunnen vertellen over je baan als buitenspeler? Wij zijn op zoek naar een betrokken collega met een grote liefde voor buiten zijn! Een organisator die naast het spelen met de kinderen ook enthousiast wordt van dingen zelf regelen.

 

Privacy beleid sollicitatieprocedure BSO Wijs!

 

Mail ons
Vacatures BSO Wijs

Wat bieden wij

  • Buitenspelen met de leukste kids
  • Direct vertrouwen, na 1 jaar een vast contract
  • Onbeperkt buitenlucht en ook nog een goed salaris
  • Kinder-EHBO, BHV en diverse interne trainingen
  • Stoere outfit van de zaak
  • 100% blije collega's
  • En... Hoewel je nog lang niet achter de geraniums zit, is je pensioen ook geregeld!
  • En 100% vergoeding van OV

Carrièreswitch of student?

Heb je geen pedagogisch diploma op zak, maar denk je een echte aanwinst voor ons team te zijn? Verras ons! Stuur ons je motivatie en geef aan wat je voor ons kunt betekenen. Bij echte buitenspeel talenten zonder pedagogisch diploma, helpen wij namelijk graag om alsnog je diploma te halen!

 

Ben je student en op zoek naar interessante bijbaan die ook nog eens goed is voor jouw ontwikkeling? Zoek dan niet langer en ga flexibel bij ons aan de slag, of kies voor een vaste dag in een vast team. Je kunt al werken vanaf 5 uur per week, afhankelijk van jouw wensen.

Je kunt je HBO studie combineren met een bijbaan op de buitenschoolse opvang als je minimaal 50% van de studiepunten hebt behaald of een overgangsbewijs hebt naar het 3e jaar. En stel, je hebt deze studiepunten nog niet gehaald, ook dan zijn er mogelijkheden om te werken als medewerker in opleiding.

 

Twijfel je of je met jouw opleiding mag werken op een BSO? Doe hier de diplomacheck.

 

Echt wat voor jou? Mail ons!

Mail ons

Wil jij bij ons stage lopen?

BSO Wijs! is een ‘BuitenSpeelOpvang’ waar kinderen het hele jaar mogen buitenspelen! Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel gezond.

 

Loop je stage bij ons dan zit je niet tussen vier muren! Na schooltijd vertrekken de kinderen direct met jou en de medewerkers naar een park of speeltuin om de hele middag buiten te zijn! Spelen bij de uiterwaarden, lekker naar een park of speeltuin. Koek/fruit en drinken gebeurt buiten, net als de activiteiten. Als stagiaire ben jij dus ook de hele middag buiten met de kinderen. Net als bij een “gewone” BSO ben je bezig met verzorgende taken en bied je toffe activiteiten aan. Wij vinden; wat binnen kan, kan buiten ook! Aan het einde van de middag komen we terug bij een schuillocatie; een plek waar we naar binnen kunnen bij slecht weer en waar de ouders de kinderen komen ophalen aan het einde van de dag. In Vianen is de schuillocatie in 'Sportcomplex Helsdingen'. En als het een keer regent? De kinderen hebben regenpakken bij zich en uiteraard zorgen wij dat jij ook goede regenkleding krijgt. En als het nou ontzettend koud is? Geen paniek! De BSO heeft een schuillocatie waar we naar binnen kunnen als het echt heel koud en nat weer is.

 

Wist je dat je bij ons altijd een stagevergoeding krijgt? Ben jij dol op sporten, outdoor, bewegen, buiten en ben jij niet vies van een uitdaging! Dan is onze Buiten-BSO echt iets voor jou!

Kom naar onze stagemarkt!