Buitenschoolse opvang in Hoef en Haag!

Woon je in de nieuwe wijk in Hoef en Haag, of in Hagestein? Dan hebben we goed nieuw. Want vanaf april 2020 gaan we een nieuwe locatie openen, direct naast de scholen: Meester Vos, Leef, Het Talent en Het Avontuur. Als het slecht weer is gaan we het spelen binnen voortzetten in de gymzaal van het Dorpshuis Hagestein. Maar liever spelen we natuurlijk lekker buiten, klimmen we in bomen, leren we de kinderen zelf een vuurtje te maken, geven we zakmesles, gaan we op avontuur door speurtochten te doen en maken we van natuurlijke materialen mooie knutsels.

Aanmelden Hoef en Haag

Zodra de GGD de locatie heeft goedgekeurd, verschijnt hier het LRKP nummer en de verwijzing naar het inspectierapport.

Schuillocatie

Als het slecht weer is, spelen we verder binnen in het Dorpshuis.

 

Openingstijden

We gaan voorlopig open op de dinsdag en donderdag, en zijn het hele jaar open, ook tijdens vakanties.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.