Buitenschoolse opvang in Hoef en Haag!

Ja, ook in een nieuwe wijk laten wij zien dat je heerlijk kunt buitenspelen! En er zijn meer dan genoeg opties. Van klimmen en klauteren in het bos, tot huttenbouwen, zakmesles en knutselen in de natuur. Wij zijn er voor alle kinderen in Hoef en Haag en Hagestein.

Aanmelden Hoef en Haag
  • LRK nummer van de locatie Hoef en Haag is: 273616365.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport 

 

 

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Hoef en Haag schuilen we in de gymzaal van het Dorpshuis Hagestein. De ideale plek om lekker te gymen, verstoppertje te spelen of tekenen. Want ook bij slecht weer, vermaken wij ons meer dan goed!

 

 

Openingstijden

BSO Wijs! is het héle jaar door open op maandag t/m vrijdag, ook tijdens vakanties.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen op dit moment kinderen op vanaf Avontuur en Meester Vos. Staat jouw school er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@bsowijs.nl.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: ochoefenhaag@outlook.com 

Aanspreekpunt Hoef en Haag

Robbert

06-21575359

robbert@bsowijs.nl