Buitenschoolse opvang in Hagestein!

Gaat de school uit, dan gaan wij naar buiten! We spelen zowel in Hagestein als in Hoef en Haag. Van klimmen en klauteren in het bos, tot hutten bouwen en knutselen in de natuur. En ondertussen leren we de kinderen scoutingskills! Vuur maken, je eigen schuilhut maken, knopen en zakmesles. Allemaal handige vaardigheden om zelfstandig te worden. Maar lekker in plassen stampen, roetsen van een heuvel, en rennen in het bos hoort er ook allemaal bij. Wij zijn er voor álle kinderen in Hoef en Haag en Hagestein.

Aanmelden Hagestein
  • LRK nummer van de locatie Hoef en Haag is: 331847589.
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD inspectierapport 

 

 

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Hoef en Haag schuilen we in de gymzaal van het Dorpshuis Hagestein. De ideale plek om lekker te gymen, verstoppertje te spelen of tekenen. Want ook bij slecht weer, vermaken wij ons meer dan goed!

 

 

Openingstijden

BSO Wijs! is het héle jaar door open op maandag t/m vrijdag, ook tijdens vakanties.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen op dit moment kinderen op vanaf Avontuur en Meester Vos. Staat jouw school er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@bsowijs.nl.

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina! Hieronder krijg je alvast een kleine sfeerimpressie van onze avonturen:

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: ochoefenhaag@outlook.com 

Aanspreekpunt Hagestein

Robbert

06-21575359

robbert@bsowijs.nl