Nieuw! Buitenschoolse opvang in Nieuwegein

In het voorjaar zijn we voornemens een nieuwe vestiging te starten in Nieuwegein. Je kunt daar namelijk helemaal los gaan met buiten spelen, zéker in de omgeving van het Natuurkwartier waar we onze schuillocatie en ophaalplek gaan krijgen. Wat dacht je van hutten bouwen, beestjes zoeken, over spannende paadjes lopen, dieren verzorgen, in bomen klimmen, vissen, sportspelletjes doen, koken op vuur met groente uit de moestuin, of luieren in je zelf gemaakte hangmat? Alles kan buiten! Meld je nu alvast vrijblijvend aan, of bel voor meer informatie naar Sandra Hofhuis. Wil je uitgebreide informatie? Kom dan naar onze informatie avond op 22 januari van 19.30-21.30 bij het Natuurkwartier. Dan vertellen we je alles over wat we doen!

 

Aanmelden Nieuwegein
  • Natuurkwartier, Geinoord 9-12, 3432 PE Nieuwegein
  • 0343 758 418
  • info@bsowijs.nl
  • LRK nummer: zodra de GGD onze nieuwe locatie heeft goedgekeurd dan zetten we het LRK nummer op de website
Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, schuilen we bij het Milieu Educatie Centrum (MEC). Een hele fijne plek waar je ook nog eens veel kunt leren over de natuur. Maar wil je gewoon lekker opwarmen en een boekje lezen of een spelletje doen, dan kan dat ook.

Het hele jaar open,
óók tijdens de vakanties

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Ouders en kinderen zijn welkom om een keer te komen kijken in onze vestiging Vianen. Je kunt via Sandra Hofhuis een afspraak maken.

Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

stenen
foto buiten koken
spelende kinderen

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina!

Sandra

Aanspreekpunt

Sandra

06-28043648

sandra@bsowijs.nl

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.