Buitenschoolse opvang in Nieuwegein

De enige Buiten BSO in Nieuwegein! Wij spelen buiten in het park Oudegein en als het slecht weer is, schuilen we in het Milieu Educatie Centrum. Je kunt in N'gein helemaal los gaan met buiten spelen. Wat dacht je van hutten bouwen, beestjes zoeken, het blote voetpad lopen, dieren verzorgen, in bomen klimmen, vissen, sportspelletjes doen, koken op vuur met groente uit de moestuin, of luieren in je zelf gemaakte hangmat? Alles kan buiten! Wil je een keer kijken? Gezellig! Neem contact op met Jessy.

Aanmelden Nieuwegein
  • LRK nummer: 106175294
  • BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport. Lees hier het Rapport van de GGD
Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, schuilen we bij het Milieu Educatie Centrum (MEC). Een hele fijne plek waar je ook nog eens veel kunt leren over de natuur. Maar wil je gewoon lekker opwarmen en een boekje lezen of een spelletje doen, dan kan dat ook. Wist je dat het MEC totaal gaat vernieuwen? We krijgen straks een nog mooiere en duurzamere schuilplek.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen op dit moment kinderen op vanaf de Trompetvogel, de Tweeklank, Willem Alexanderschool, Mauritsschool, de Vleugel, de Zuiderkroon en de Beatrixschool Zuilenstein. Afhankelijk van de inschrijvingen halen we ook op bij andere scholen.

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Ouders en kinderen zijn welkom om een keer te komen kijken! Je kunt via Jessy een afspraak maken. Haar gegevens vind je onderaan.

Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

foto buiten koken

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Sport en buitenactiviteiten

Benieuwd naar al onze activiteiten in de natuur? Like onze speciale Facebookpagina!

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Nieuwegein

Jessy

06-11852740

Jessy@bsowijs.nl