Buitenschoolse opvang in Nieuwegein

De enige Buiten BSO in Nieuwegein! Wij spelen buiten onder andere in de omgeving van park Oudegein en als het slecht weer is, schuilen we in het gebouw van de bouwspeeltuin Jeugdland. Dit is een tijdelijke schuillocatie.  Als het nieuwe Milieu Educatie Centrum klaar is, dan is deze locatie weer onze vaste schuil-en ophaalplek. Tot die tijd kunnen we helemaal los gaan met buitenspelen rondom Jeugdland en het park Oudegein. Wat dacht je van hutten bouwen, beestjes zoeken, het blote voetpad lopen, in bomen klimmen, vissen, sportspelletjes doen, koken op vuur met groente uit de moestuin, of luieren in je zelf gemaakte hangmat? Alles kan buiten! Wil je een keer kijken? Gezellig! Neem contact op met Bianca.

Aanmelden Nieuwegein
  • LRK nummer Jeugdland: 149330479 (nieuw vanaf 10 mei 2021). BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport.
  • Lees hier het Rapport van de GGD
  • LRKP nummer Natuurkwartier: 106175294. BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport.
  • Lees hier het rapport van de GGD
Tarieven

Schuillocatie

Als het slecht weer is, schuilen we bij Jeugdland. Een hele fijne plek waar kinderen heerlijk buiten én binnen kunnen spelen. Jeugdland is dus ook de ophaalplek voor ouders. Er is genoeg te doen rond Jeugdland! Maar wil je gewoon lekker opwarmen en een boekje lezen of een spelletje doen, dan kan dat ook. Als het nieuwe Milieu Educatie Centrum klaar is bij de kinderboerderij dan gaan we daar weer naar terug.

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen op dit moment kinderen op vanaf de Trompetvogel, de Tweeklank, Willem Alexanderschool, Mauritsschool, de Vleugel, de Zuiderkroon, de Beatrixschool Zuilenstein en Vroonestein.  Afhankelijk van de inschrijvingen halen we ook op bij andere scholen.

Een dagje meespelen geeft al snel antwoord op al je vragen. Ouders en kinderen zijn welkom om een keer te komen kijken! Je kunt via Bianca een afspraak maken. Haar gegevens vind je onderaan.

Wil je nu al iets weten? Lees de veel gestelde vragen.

foto buiten koken

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om! Lees meer over het vier ogen principe, inspectie rapporten en veiligheid op onze kwaliteit pagina.

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Aanspreekpunt Nieuwegein

Bianca

06-11852740

bianca@bsowijs.nl