Buitenschoolse opvang in Nieuwegein

Wij zijn de enige buitenspeel BSO in Nieuwegein en daar zijn we trots op! Want er is hier genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden, zowel in de stad als de natuur. Van spelletjes op de skatebaan tot skelteren bij de schuillocatie en hutten bouwen in het IJsselsteinse bos. Of wat dacht je van beestje zoeken bij de Natuurbruggen, chillen in zelfgemaakte hangmatten of lopen over het blotevoetenpad? Opties genoeg!

Aanmelden Nieuwegein
  • LRK nummer Jeugdland; Helmkruid 1: 149330479 (vanaf 10 mei 2021).
  • Lees hier het Rapport van de GGD
  • LRK nummer Natuurkwartier aan de Helmkruid 7, nieuw vanaf 01-08-2022: 264427336
  • Lees hier het rapport van de GGD Rapport van de GGD
Tarieven

Schuillocatie

Buitenspelen moet vooral heel leuk zijn. En dat betekent dat wij bij slecht weer gewoon naar binnen gaan. In Nieuwegein hebben we op dit moment keuze uit twee schuillocaties: de bouwspeeltuin Jeugdland en de korfbalvereniging.  Wanneer het Milieu Educatie Centrum klaar is, wordt dat onze vaste schuil- en ophaallocatie.

 

Het hele jaar open!

Je bent het hele jaar welkom op maandag, dinsdag en donderdag om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn tijdens alle schoolweken en vakanties geopend, alleen op officiële feestdagen niet.

 

Langs welke scholen halen wij de kinderen op? We halen op dit moment kinderen op vanaf de Trompetvogel, de Tweeklank, Willem Alexanderschool, Mauritsschool, de Vleugel, de Beatrixschool Zuilenstein en Vroonestein.  Afhankelijk van de inschrijvingen halen we ook op bij andere scholen.

 

foto buiten koken

Opscheppen mag

Onze kwaliteitswaarden liegen er niet om!

Keertje meespelen?

Dat mag! Ook als ouder ben je van harte welkom om een middagje met ons mee te kijken. Neem gerust contact op met de groepsleider om een afspraak te maken.

Vraag aan de oudercommissie?

 

Neem contact op: ocbsowijsnieuwegein@gmail.com

Aanspreekpunt Nieuwegein

Bianca

06-11852740

bianca@bsowijs.nl