Nieuwe locatie op Arcade school Leidsche Rijn

Na de zomervakantie start BSO Wijs! met een nieuwe locatie in Leidsche Rijn, voor kinderen van de Arcade school. Voor zowel Arcade als BSO Wijs, is dit een droom die uitkomt.

Al heel lang koesteren wij de wens om met het onderwijs intensiever samen te werken. We zijn tenslotte al een paar jaar bezig met de promotie en begeleiding van buitenonderwijs op scholen. Toen de vraag kwam vanuit Arcade om de verbinding met elkaar aan te gaan op inhoud, kernwaarden, ontwikkeling en personeel(uitwisseling) hoefden we niet lang na te denken. Ook wij staan achter de visie om schotten tussen school en BSO zoveel mogelijk te laten verdwijnen en vanuit gemeenschappelijke kernwaarden kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Na deze kernwaarden met elkaar verkend te hebben, waarin we elkaar vonden in het belang van ruimte en geluk voor kinderen, en een plan te hebben uitgestippeld, hebben we “ja” tegen elkaar gezegd. We hebben er alle vertrouwen in dat we een mooie BSO kunnen neerzetten. De intensieve samenwerking bestaat o.a. uit het uitwisselen van personeel. BSO Wijs! medewerkers zullen een paar uur per week ondersteuning geven in of buiten de klas.

Meer informatie 

Op dinsdagavond 16 mei vanaf 19.30 is er een informatie avond gecombineerd met een rondleiding / open dag op school. BSO Wijs! zal een korte presentatie houden over de nieuwe BSO locatie, en onze manier van werken.

Als u vragen heeft, kunt u ook een mail sturen naar info@bsowijs.nl

Wilt u uw zoon of dochter alvast aanmelden, dan kan dit via onze website.

 

Ga naar overzicht