Ede
Ede
Kinderboerderij de Oude Hofstede
Kinderboerderij De Oude Hofstede is een begrip in Ede. De boerderij heeft veel echte boerderij dieren, een moestuin en er grenst een hele fijne speeltuin aan de boerderij. Elke dag spelen er veel kinderen op de boerderij. In de schaapskooi van de boerderij mag BSO Wijs! schuilen als het echt heel slecht weer is. Anders spelen we aan het einde van de middag lekker op de boerderij totdat de ouders hun kinderen weer komen ophalen.

De mooiste speelplekken
Kun je eigenlijk in jouw stad goed buitenspelen? Ja hoor, dat kan prima! Ede heeft veel natuur en naast de Kinderboerderij ligt een mooie grote speeltuin. Vlak daarachter liggen ook nog eens sportvelden. Samen met de juffen en meesters gaan de kinderen op ontdekkingsreis naar alle mooie speelplekken in Ede. Wedden dat u als ouder ze ook nog niet allemaal kent?

Het hele jaar open
Het hele jaar ben je welkom om te komen spelen bij BSO Wijs!. Wij zijn open tijdens alle schoolweken en vakanties. Alleen op officiële feestdagen zijn wij gesloten.
Tijdens de schoolweken zijn wij direct na schooltijd geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. We zijn tot 18.30 open.
Tijdens studiedagen en vakantiedagen kun je de hele dag bij BSO Wijs! komen spelen: van 8.00 uur tot 18.30 uur.
Bij voldoende aanmeldingen kan BSO Wijs! ook op woensdag of vrijdag opengaan. Het gaat dan om telkens minimaal 6 kinderen.

Vakantieopvang
Je kunt bij ons ook alleen in de vakanties komen spelen. Tijdens de vakanties hebben we de héle dag om buiten te spelen, dus hebben we veel tijd om leuke dingen te doen. Een dagje dierentuin, bezoekjes aan boerderijen, pony’s verzorgen, vlotten bouwen of lekker zwemmen. Elke dag is bij ons echt vakantie!

Interesse?
U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of een mail sturen naar info@bsowijs.nl. U kunt uw kind(eren) ook inschrijven.
Stacks Image 14866
Stacks Image 14868
Stacks Image 14870
Stacks Image 14872
Contactgegevens
Bovenbuurtweg 35
6717 XA Ede

Aanspreekpunt
Doreen Rugers
06-18472616
ede@bsowijs.nl
Landelijk Register Kinderopvang
BSO Wijs! heeft een positief inspectierapport van de GGD. Het LRK-nummer is 392656954. Dit nummer heeft u nodig als u kinderopvangtoeslag wilt aanvragen.
Een keer meespelen?
Dat mag! U bent welkom om op onze 3 andere vestigingen een kijkje te komen nemen. Neem contact op met de groepsleiding en maak een afspraak.
Tarieven
In het tarievenoverzicht kunt u binnenkort zien van welke school wij kinderen gaan opvangen. Als de school van uw kind hier niet tussen staat, neemt u dan contact met ons op over de mogelijkheden.
Inschrijven
U krijgt een plaatsingsaanbod en uw kind mag een of twee keer komen wennen.
Hier vindt u het inschrijfformulier
Oudercommissie
De oudercommissie is nog in oprichting. Wij vinden het heel prettig als ouders kritisch met ons meedenken! Bent u nieuwsgierig, dan kunt u Doreen om meer informatie vragen.